Flere kilder har bekreftet at Barcelona er nær ved å signere Leeds United-spilleren Rafinha, og Barcelona kan komme med en offisiell kunngjøring på onsdag.

Overgangsekspert Romano avslørte at Barcelona har kommet til enighet med Leeds United om overføringen av Rafinha, og den faste prisen på 58 millioner euro + 9 millioner euro fløt av Barcelona har blitt akseptert av Leeds United.

Han vil signere med Barça frem til juni 2027, hvoretter dokumenter og kontrakter vil bli signert. Romano avslørte at Rafinha er klar til å reise til Barcelona for å gjennomgå en medisinsk undersøkelse og signere kontrakten. Han ville elske å spille for Barcelona i en Barcelona drakter.

Onsdag ga spanske «Daily Sport» overskriften «Sign Rafinha» og sa at Barcelona hadde kommet til enighet med Leeds United, og prisen på Rafinha var 55 millioner euro fast pluss flytende. Brasilianeren er på vei til Barcelona, ​​hvor han blir med laget på en tur til USA.

«World Sports News» opplyste også at Barcelona har signert Rafinha. Prisen på spillerne er litt forskjellig fra ulike medieoppslag. «World Sports News» sa at det er 58 millioner fast + 7 millioner flytende. Rafinha, som ankom Barcelona onsdag på kontrakt ut 2027, blir lagets tredje signering etter Casey og Christensen.

Hva synes du om signeringen av Rafinha av Barcelona, ​​vennligst legg igjen en melding nedenfor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *