Mandag sto Real Madrid uavgjort 1-1 hjemme av Osasuna i La Liga, og Benzema bommet på en straffe i kampen.

Med stillingen 1-1, i det 76. minutt, ble David Garcia utvist for en felling på Benzema i 16-meteren, men Benzema, som hadde på seg en hvit Real Madrid trøye, tok et straffespark og traff tverrliggeren.

Det er verdt å nevne at dette allerede er den tredje straffen Benzema bommet på mot Osasuna-keeper Herrera Herrera reddet Benzema i bortekampen mot Osasuna i april 2 straffespark.

I Real Madrids historie er Benzema den andre spilleren som bommet på tre straffer mot samme keeper. Den første var Ronaldo. Den portugisiske superstjernen bommet på tre straffer mot Diego Alves. Benzema bommet imidlertid på påfølgende straffer, og Ronaldo bommet ikke på påfølgende straffer.

Benzema er den første spilleren i La Liga-historien som har møtt den samme målvakten på 93 år og bommet på tre straffer på rad.

Real Madrids siste 7 straffespark, Benzema tok 6 straffer, resultatet ble kun 2 straffespark, de resterende 4, 3 ble reddet av keeper, 1 traff tverrliggeren. Hazard slo straffe og ble også reddet.

Om Benzema, hva synes du, vennligst kommenter nedenfor, vår nettside har nye fotballdrakter, og tilbyr også tilpassede trøyer for deg, velkommen til å spørre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *