Det anslås at Paris Saint-Germains tap forrige sesong også beløp seg til 200 millioner til 300 millioner euro, eksklusive Mbappes nye kontrakt. fotballdrakt barn

Det er rapportert at Paris drakter ved slutten av dette regnskapsåret har et tap på 200 millioner til 300 millioner euro, men det ser ikke ut til å ha noen innvirkning på klubben. Det samme gjaldt forrige sesong, da Paris tapte 225 millioner euro. Situasjonen har skapt kontrovers i Europa, med La Liga-president Tevas som nylig slo den og startet et søksmål i Frankrike.

«Team» forklarte at dette tapet ikke har tatt hensyn til lønnen til Mbappe etter fornyelsen av kontrakten med Paris, noe som betyr at Paris sine utgifter vil øke betydelig neste sesong. Qatar-siden vet at i møte med eventuelle økonomiske vanskeligheter, kan de alltid øke midlene sine for å lette klubbens økonomi.

For å gjøre vondt verre må Paris nå betale Pochettino en sluttpakke på mellom 15 millioner og 20 millioner euro. I tillegg, for å introdusere Galtia fra Nice, må de kompensere Nice for rundt 10 millioner euro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *