UEFA annonserte denne ukens beste spiller i Champions League, og Lewandowski, som hadde på seg en hatt for Barcelonas første Champions League-opptreden, ble valgt med suksess. Fans kaller ham velfortjent!

Lewandowski kom til Barcelona fra Bayern for en overgangssum på 50 millioner euro og ble lagets hovedsenter, med 5 opptredener og scoret 8 mål. Lewandowski byttet fotball drakt og fortsatte å være effektiv.Det kan sies at 34 år gamle Lewandowski og 34 år gamle Benzema både blir eldre og flere demoner.De vet allerede hvordan de skal spille den beste midtspissen. Barcelona ligger for øyeblikket på andreplass i La Liga, kun 2 poeng bak Real Madrid. Barcelona og Real Madrid konkurrerer om mesterskapet, og Lewandowski PK Benzema. Dette kan være den største attraksjonen i La Liga etter Melo.

I første runde av Champions League-gruppespillet feide Barcelona hjemme Pilsen 5-1. Blant dem startet og spilte den 34 år gamle polske spissen Lewandowski hele kampen. Han scoret hat-trick med 4 skudd på mål. , som var veldig effektivt.I tillegg skapte Lewandowski også en god mulighet, gjorde 2 nøkkelpasninger, og scoret 10 poeng etter kampen, likt for fulle poeng med Dembele, som hadde dobbel assist.

I det 34. minutt av kampen assisterte Roberto, og Lewandowski skjøt nede i høyre hjørne fra kanten av sekstenmeteren, og hjalp Barcelona med å lede 2-0.

På pause til pause tok Dembele en takling i frontbanen for å få ballen og la et innlegg fra høyre.Lewandowski headet fra distanse og hjalp Barcelona med å lede 3-1.

I det 67. minuttet av kampen returnerte Ferran Torres en pasning fra 16-meteren, og Lewandowski skjøt i nedre høyre hjørne fra toppen av buen, og hjalp Barcelona med å lede 4-1.

Jeg tror det er et klart valg for Barcelona å signere denne store guden.Jeg håper at Barcelona-klubben kan komme tilbake til den mest populære epoken. Alle er velkommen til å kommentere under!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *